Vill du läsa upp betyg?

Miroi erbjuder över 200 vuxenutbildningskurser på gymnasie- och grundskolenivå. Våra distanskurser gör det möjligt för dig att läsa vuxenutbildningar, oavsett var i Sverige som du befinner dig. Med vår distansplattform Exlearn, har du alltid tillgång till ditt kursmaterial – dygnet runt, året om.

2 Kommentarer
 1. Mia Olsson
  Mia Olsson says:

  Hej! Jag läser denna termin bl.a. Specialpedagogik 2 via Komvux i Älvkarleby kommun. Jag skulle dock hellre vilja läsa denna kurs via Miroi. Finns det möjlighet att göra detta och hur går jag isåfall tillväga samt när börjar kursen?

  Vänliga hälsningar
  Mia Olsson

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *