Välj oss på Miroi för din Stöd och Matchning – STOM!

Visste du att under första halvåret så har vi på Miroi fått ut en person var 20:e minut i jobb eller studier!

Vi kommer ha ett ännu intensivare jobbfokus. Du får träffa rekryterare, besöka potentiella arbetsgivare, högskolor och yrkesskolor. Självklart kan du även få aktiv jobbmatchning från dag 1 – helt utifrån dina behov!

– Från dag ett: Du bestämmer tillsammans med din personliga coach de aktiviteter som tar dig till jobben. Här ingår bland annat företagsbesök och aktiv jobbmatchning

– Du har alltid stöd av våra erfarna studie- och yrkesvägledare som delar med sig av sina kunskaper, kontaktnät och yrkeserfarenheter.

– Vi öppnar upp våra nätverk och kontakter, fyllda med arbetsgivare och företag – I vår företagsbank så har vi har inte mindre än 4 000 arbetsgivare inom 25 olika branscher.”

Och … Om du vill så kan vi även utrusta dig med ett antal verktyg som du kan behöva längs vägen, till exempel att skapa CV, hur du söker och finner de dolda jobben eller träna på anställningsintervju. Du kan såklart även gå kortare utbildningar, till exempel grundläggande datakurser och mycket mer.

För dig som inte är så bra på svenska så sker alla aktiviteterna helt eller delvis på ditt modersmål eller ett annat språk som du förstår.

För att veta mer om Stöd och Matchningstjänsten, tala med din handläggare på Arbetsförmedlingen. Om du har frågor om Mirois Stöd och Matchningstjänster så kan du kontakta oss på telefon 0771-561 561.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *