Digitala betygskataloger

Vi hoppas också att ni, precis som vi, är nöjda med våra nya digitala betygskataloger. De spar både på miljön och på arbete dessutom får eleverna sina betyg snabbare. Vi har dock märkt att alla inte fått sina betygskataloger; vi kommer gå ut med information om vilka det här gäller och skicka era betygskataloger igen. Ni det berör har fått eller kommer få mail om detta.

Hoppas ni får en fortsatt bra sommar!

// Miroi

2 Kommentarer
 1. Annica Edström
  Annica Edström says:

  De digitala betygskatalogerna är bra, men vi vill nog gärna att ni skickar oss originalen utskrivna på arkivpapper och med underskrift också.
  Eftersom betygskataloger skall sparas.

  Med vänlig hälsning
  Annica Edström
  Vuxenutbildningen i Kramfors kommun

  Svara
  • Simon Sjölund
   Simon Sjölund says:

   Hej Annica

   De digitala betygskatalogerna ni får av oss automatiskt på mail är underskrivna med e-leg av lärarna enligt skolverkets regelverk. Då det är en PDF kan ni enkelt skriva ut det i önskat format. När det gäller digital arkivering görs detta automatiskt i vår lärplattform och ni kommer åt dessa via den kundinloggning ni har. Det innebär att ni egentligen inte behöver hantera detta men om ni vill, och ännu inte löst hur ni digitalt ska arkivera detta, så sker det i lärplattformen tills vidare.

   Har du fler frågor så hör av dig till vår rektor Robin Kahlbom så hjälper han dig vidare.

   Svara

Lämna en kommentar

Vill du vara med i diskussionen?
Dela gärna med dig av din erfarenhet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *