Digitala prov och utveckling av kurser

Som ni säkert redan märkt jobbar vi successivt med att uppdatera samtliga våra kurser i syfte att ytterligare kvalitetssäkra, förbättra och förbättra elevupplevelse vilket vi hoppas ska öka antalet eleven som uppnår godkänt betyg vid avslutad kurs.

Ett annat steg i detta arbete är införandet av digitala prov vilket vi kommer påbörja nu och planerar vara implementerat innan årsskiftet. Vi ser att digitala prov ökar flexibiliteten för dig som kund att anpassa studier till elevens behov samt även ett steg i vår kvalitetssäkring genom att minska antal steg mellan elev och lärare vid provskrivning. Detta kommer inte påverka de kurser som har nationella prov då dessa kommer utföras som tidigare.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Vill du vara med i diskussionen?
Dela gärna med dig av din erfarenhet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *