Kvalitetssäkring av vår administration

Miroi kommer under de kommande veckorna genomföra en omorganisation när det gäller vår administrationsavdelning vilken kommer vara klart under vecka 46. Syftet är att effektivisera och förbättra kvaliteten för dig som kund. Detta innebär eventuellt att din kontaktperson här på Miroi kan komma ändras vilket du får information om under de kommande veckorna.

Vi har även förstärkt administrationen med Brendon Wray som blir ny ledare för gruppen och även går in som biträdande rektor. Brendon har jobbat på Miroi i flera år som lärare och är väl insatt i vår verksamhet, lärplattform och våra kurser.

Kontaktuppgifter till Brendon
Brendon.Wray@miroi.se | 070-3034314

1 svara

Lämna en kommentar

Vill du vara med i diskussionen?
Dela gärna med dig av din erfarenhet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *