Gott nytt år

Hej!

Vi på Miroi tänkte passa på och önska er alla ett gott nytt år och på samma gång tacka för det året som varit. Det har hänt en hel del under året inom Miroi.

Vi har vidareutvecklat vår egna lärplattform med ett antal nya och effektivare tjänster såsom digitala betygskataloger.  I december har vi färdigställt utvecklingen av digitala prov och dessa kommer införas successivt fr.o.m januari för alla våra kurser. Detta innebär att vi kommer kunna erbjuda er möjligheten för elever att på ett säkert sätt göra sina prov från valfri plats. utvecklingen fortsätter under 2018 där vi främst kommer fokusera ytterligare på kvalitet, pedagogik, användarvänlighet och stöd för appar.

Miroi har även öppnat verksamhet på nya orter i samband med att vi ökar vår satsning och ambition att hjälpa arbetssökande skaffa jobb inom arbetsförmedlingens tjänst Stöd och matchning. I samband med detta har vi även ytterligare utökat vårt samarbete med företagare och bemanningsbolag över hela Sverige för att kunna leverera de resultat vi önskar.

Vi vann nyligen två viktiga och stora upphandlingar där vi tillsammans med Arbetsförmedlingen under de kommande åren genomför utbildningar inom Starta Eget och Naturbruk Skog. Skogsutbildningen är vi, tillsammans med vårt dotterbolag Actionjob, ensam leverantör i hela Sverige. Eftersom efterfrågan på arbetskraft inom skogsnäringen är enligt bedömningar från branschorganisationerna betydligt större än tillgången så kommer det bli en mycket viktig utbildning framöver för oss och Arbetsförmedlingen.

Vi har även utvecklat våra tjänster och erbjudanden för att bli tydligare på marknaden, möta kundernas behov och för att leverera det som krävs. Via har vi bytt namn på Pomona till Actionjob för att tydligare förmedla det som bolaget har som mål och syfte – Att alla ska ha jobb!
Vi har även ett nytt bolag i familjen – SmartWorks med dotterbolag Pomona Hemtjänst och Städ. SmartWorks hjälper arbetsförmedlingen med att få arbetssökande i jobb genom matchning och utbildning och Pomona Hemtjänst och Städ erbjuder privatpersoner och företag hemtjänst och städtjänster.

Vi kommer starta två bolag till under 2018 för att ytterligare säkerställa att vi kan få ut människor i arbete men detta återkommer vi om under våren.

Med detta önskar vi er alla ett underbart 2018 och ett fortsatt gott samarbeta framöver!

Hälsningar // Miroi

2 Kommentarer

Lämna en kommentar

Vill du vara med i diskussionen?
Dela gärna med dig av din erfarenhet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *