Uppdatering gällande ledtider i ekonomikurserna

Här kommer en uppdatering om ledtiderna för ekonomikurserna. Som ni kanske märkt och som vi har informerat om tidigare har vi längre ledtider på rättningar och feedback i ekonomikurser. Vi har nu haft våra vikarier och extra resurser på plats de senaste veckorna och kommer vara i fas de närmaste veckorna.

Om ni har elever som av någon anledning har särskilda behov av att bli prioriterade, de kanske behöver betyg för CSN eller för att komma in på någon utbildning, får ni gärna ta kontakt med administrationen så försöker vi lösa det så att det blir så bra för eleven som möjligt.

// Robin, rektor

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Vill du vara med i diskussionen?
Dela gärna med dig av din erfarenhet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *