Information angående MiROis konkurs

Den 24 oktober gick MiROi AB i konkurs och förvaltas nu av konkursförvaltaren.

Trots konkursen fortsätter vår verksamhet som vanligt tillsvidare. Med andra ord läser du dina kurser och gör inlämningar och prov precis som vanligt och vår förhoppning är att du inte kommer påverkas av detta.

1 svara
  1. Mari
    Mari says:

    Inga utvärderingar gjordes de senaste åren från Arbetsförmedlingens sida eftersom de antog att resultaten skulle bli ungefär desamma som tidigare, förklarades för eleverna på anordnade Miroi lokalvårdsutbildning (Ellipsvägen)…
    Så det gavs inte tillfälle att betygsätta!

    Svara

Lämna en kommentar

Vill du vara med i diskussionen?
Dela gärna med dig av din erfarenhet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *