Jobbgaranti!

Läs mer om Mirois jobbgaranti

Du som är inskriven som arbetssökande hos arbetsförmedlingen STOM garanteras att matchas mot minst minst 3 jobberbjudanden av MiROi och våra coacher under din tid hos oss.

Garantin har skapats i samverkan med arbetsgivare, bemanningsföretag och kommuner runt om i Sverige och MiROi är stolta över att kunna garantera våra deltagare konkreta jobberbjudanden.

OBS! Har du frågor kring jobbgarantin och hur den kan hjälpa dig, ställ dom direkt till vår chatt!

Stöd och matchning när du söker jobb

Inga kontakter? Inga problem!

Det är inget snack om saken: det är svårt att söka jobb. Ofta beror det inte på dig. Eller hur många jobb du söker. Eller hur välfyllt ditt CV är.

Arbetsgivarens brist på tid. Mängden ansökningar. Konkurrensen. Allt talar emot dig när du söker jobb. Risken är stor att arbetsgivaren inte ens läser din ansökan. Att du är den perfekta kandidaten för jobbet förblir därför (tyvärr) en hemlighet.

Men så behöver det inte vara.

Din kompetens är viktig men det är ännu viktigare att ha bra kontakter. Kontakter är nyckeln till framgång. Kontakter ger dig en enklare väg till intervjun – och anställningen.

Och det är här vi hjälper dig.

Vi har ett kontaktnät på 4 000 företag! I 25 branscher! Oddsen är goda att vi kan matcha dig mot företag som behöver just dig. Våra kontakter är dina kontakter.

Hos oss får du personlig coachning. Tillsammans formulerar vi dina styrkor, putsar ditt CV och tränar intervjuteknik. Sedan matchar vi dig till rätt jobb (eller utbildning). Vill du studera har vi dessutom erfarna studie- och yrkesvägledare.

Intresserad av Stöd och matchning? Tala med din handläggare på Arbetsförmedlingen, eller kontakta oss på Miroi.

Miroi. Vi hjälper dig till jobb.

Ta hjälp av en jobbcoach – Peter berättar varför!

Filmen är textad på Svenska, Engelska och Arabiska.

Klicka på CC för byte av språk.

Träffa Jonas och Christos som berättar hur dom tillsammans med Peter fixade jobbet

Peter berättar om coachprocessen och hur den hjälper dig

VAR ERBJUDER MIROI DEN HÄR KURSEN?