Jobba hos oss i Göteborg

KURATOR, SPECIALPEDAGOG OCH SYV

Vi söker just nu dig som engagerad, empatisk och lösningsorienterad och vill jobba med eleverna i vår webbaserade utbildningsplattform. Du sitter i Göteborg tillsammans med våra centrala lärare och administratörer samt övriga stabsfunktioner. Arbetet är flexibelt, lösningsfokuserat och det ingår även utbildningsadministrativa sysslor.

Har du redan ett fast jobb kan vi hitta former så detta funkar.

BEHÖRIG LÄRARE

Vi söker just nu dig som är ämnesbehörig i

  • Matte
  • Fysik
  • Kemi
  • SVA
  • Engelska
  • Vård och Omsorg

Du jobbar med eleverna i vår webbaserade utbildningsplattform. Där kommer du åt alla elever och inlämningsuppgifter. Har du redan ett fast jobb kan vi hitta former så detta funkar.

LÄRARASSISTENT

Pluggar du som lärare och vill jobba extra kan du assistera en behörig lärare. Du kommer svara på elevfrågor och motivera samt stötta eleverna. Du assisterar även de behörig lärare med administrativa uppgifter och sitter i våra lokaler i Göteborg vid Liseberg. Du bestämmer själv hur mycket du kan och vill jobba!

Välkommen att skicka in din ansökan så återkommer vi till dig snarast!

Sök bland alla våra jobbannonser

Våra anställda – Vår viktigaste tillgång

Som anställd på Miroi ser vi din personliga utveckling som vår viktigaste investering, vi tror på kompetensutveckling baserad på medarbetarnas egen strävan och önskemål.

Daniel berättar vad Miroi kan erbjuda dig!

Som anställd på Miroi ser vi din personliga utveckling som vår viktigaste investering, vi tror på kompetensutveckling baserad på medarbetarnas egen strävan och önskemål.

Därför erbjuds samtliga anställda hos Miroi fri tillgång till Miroi Academy med över 500 kurser som vi tillhandahåller.

Anledningen till att vi tagit det här beslutet är att vi tror på våra medarbetare och vill erbjuda förutsättningarna för ett livslångt lärande – Tillsammans med Miroi.

Att studera på Miroi

LinkedIn


Facebook